Mag ik me voorstellen: Bull

Foto: Belinda Dierenpension Crailo

Bull

Voor de meesten ben ik inmiddels een bekende, want ik zit alweer een behoorlijke tijd in het asiel. Ik ben namelijk helemaal niet de makkelijkste hond, maar dat betekent niet dat ik geen kans verdien om de juiste baas te vinden zeggen ze hier. Inmiddels ben ik een echte senior en doe het allemaal wat rustiger aan, maar nog steeds ben ik van mening dat ik bij een man moet gaan wonen die weet waar hij aan begint. Nu klinkt dat niet zo positief, dat weet ik, maar ik kan beter duidelijk zijn, want met mooie praatjes vind ik natuurlijk nooit dat geschikte huisje.
Ik hou van knuffelen met mijn baas, wandelen en ik ben dol op speelgoed waar van die voertjes uit komen.
Bent u of zijn jullie een man/mannen met de nodige ervaring en willen jullie mij een fijne oude dag geven? Schroom dan niet even te vragen naar mijn complete verhaal:
0644401135 of [email protected]

Geslacht

Gecastreerde reu

Geboortejaar

19-07-2008

Ras

Amerikaanse bulldog

Reacties