Fotowedstrijd ‘Het mooiste park van Nederland’

Foto: Nieuws.nl

Maak of heb jij de mooiste foto’s van het mooiste park van Nederland? Dan is dit je kans! Doe mee met de fotowedstrijd en wie weet win jij een FATBOY pakket!

Nederland zit bomvol met de mooiste parken. Als Nieuws.nl gaan wij op zoek naar het mooiste park van Nederland. Van het Noorderplantsoen in Groningen, het Griftpark in Utrecht tot aan het Wilhelminapark in Breda. Elk park heeft zijn eigen identiteit en wij zien uit naar jullie ervaringen! Doe je mee, dan maak je direct kans op een FATBOY pakket!

Doe mee

Hoe doe je mee? Stuur jouw mooiste foto(‘s) van het mooiste park in hoge resolutie naar [email protected] o.v.v. ‘Fotowedstrijd mooiste park van NL’. Vermeld hierbij je naam, de locatie van de foto en een bijschrift. Meedoen kan tot en met maandag 27 mei 2019. Met het inzenden van een foto accepteer je de wedstrijdvoorwaarden.

De winnaar wordt op woensdag 29 mei 2019 bekend gemaakt. De winnende foto publiceren we op alle lokale nieuwssites van Nieuws.nl en via onze sociale kanalen!