Louis Tapis viert 40-jarig bestaan

Foto: PR

BUSSUM – Familiebedrijf Louis Tapis, gevestigd aan De Clinge 22-23, viert zaterdag 18 mei het 40-jarig bestaan van de winkel én viert daarbij ook de opening van de nieuw naastgelegen winkel.

De toonaangevende winkel, gespecialiseerd in raam- en vloerbekleding is al 40 jaar een begrip in het Gooi. Begin dit jaar namen zij ook de naastgelegen winkel ‘Holland Parket’ over. Hiermee is niet alleen het assortiment met houten vloeren op zo’n 140m2 verbreed, maar ook het gespecialiseerde personeel is overgenomen en krijgt men persoonlijk advies op maat.

Het familiebedrijf is gestart op de Koekoeklaan, waarna zij na twintig jaar zijn verhuisd naar De Clinge. “Begin dit jaar namen we de winkel naast ons over, deze hebben we volledig gestript en vernieuwd. Er werd toen al gevraagd wanneer de opening zou zijn, maar gezien ons 40-jarig bestaan dit jaar zouden twee feestjes wat overbodig zijn. Als ik alleen maar feestjes zou geven, ben ik straks failliet,” grapt een trotse Theo Schendelaar.

De viering van het jubileum en de nieuwe winkel wordt zaterdag 18 mei gevierd en is men welkom om de familie en hun medewerkers te feliciteren en de winkels te komen bekijken. Men is welkom tussen 12.00 en 17.00 uur voor een hapje en een drankje en wordt de middag muzikaal omlijst met enkele optredens van Muziekvereniging ViJoS.

 

Reacties