Logeren in hetzelfde Fletcher hotel als Sinterklaas en zijn Pieten?

Foto:

Wie wil dit nou niet: 2-daags Sinterklaas Hotel Arrangement met ontvangst door Sinterklaas en zijn pieten

Familiefoto met Sinterklaas en pieten
1 x overnachting waarbij piet welterusten komt zeggen
1 x uitgebreid Pieten ontbijt
1 x heerlijk Sinterklaas diner
Na het diner spelletjes spelen met de pieten
Voor het slapen gaan je schoentje zetten
De kamer van Sinterklaas bezichtigen

LOGEREN IN EEN WAAR ‘SINTERKLAASHOTEL’
Fletcher hotels twee weekenden omgetoverd tot het hotel van Sinterklaas.


De drukke en spannende periode rondom Sinterklaas is alweer bijna aangebroken. In het weekend van 22, 23, 29 en 30 november a.s. overnacht de Sint met zijn Pieten in verschillende Fletcher hotels. Daarom zullen op deze dagen, de hotels volledig worden omgetoverd tot een waar ‘Sinterklaashotel’. En staan geheel in het teken van de verjaardag van Sinterklaas, vol leuke activiteiten voor het hele gezin.

Fletcher Hotels maakt het mogelijk om samen met het gezin of de gehele familie te genieten van de feestelijke Sinterklaas periode in een waar Sinterklaashotel. In het Sinterklaashotel kunnen zowel de jonge als de oudere gasten; de pieten uitdagen met spelletjes en activiteiten, genieten van alle faciliteiten van het hotel, spieken in de kamer van de Sint en er wordt een overheerlijk Sinterklaas diner geserveerd.

Een fantastische logeerpartij in hetzelfde hotel als de Sint en zijn pieten. Wie wil dat nu niet?! Er is met de Sint afgesproken dat de kinderen allemaal hun schoen mogen zetten voor het slapen gaan en de Pieten komen zeker nog even langs om de kinderen welterusten te wensen. De volgende ochtend gaat het feest gewoon door, en begint de dag met een uitgebreid Pieten-ontbijt.

Een ware beleving en een onvergetelijke Sinterklaas-viering voor het gehele gezin!
Voor meer informatie: www.sinterklaashotels.nl

Reacties