Ladies only … Alles is zoals het zou moeten zijn

Foto:

Op 3, 4 en 5 augustus zal Kinepolis een Ladies Special houden. Een gezellig avondje uit met vriendinnen onder het genot van een drankje, hapje en de heerlijke romantische komedie Alles is zoals het zou moeten zijn.

Daarnaast krijgen de bezoekers ook nog een leuke goodiebag. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

Gelukkig is er steeds meer mogelijk op het gebied van events en Kinepolis haakt hier direct op in. De nieuwste Nederlandse romcom Alles is zoals het zou moeten zijn gaat op 6 augustus in première. Dat wil zeggen dat iedereen die naar de Ladies Special gaat, deze film als eerste ziet in de voorpremière.
Het programma vindt volledig plaats in de bioscoopzaal, inclusief loterij, en alle bezoekers gaan naar huis met een leuke goodiebag.

De Ladies Specials zijn verdeeld over drie avonden, zodat er geheel volgens de richtlijnen vanuit de overheid zoveel mogelijk bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van dit gezellige avondje uit.

Geen Ladies Night maar Ladies Special
Waar Kinepolis voorheen altijd de Ladies Night organiseerde met kraampjes van verschillende winkeliers, is daar nu, met de huidige RIVM richtlijnen, geen ruimte voor en heeft Kinepolis ervoor gekozen om -voorlopig- een iets andere invulling te geven aan deze avonden met de Ladies Special.

Alles is zoals het zou moeten zijn
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Handige informatie:
De Ladies Special zal plaatsvinden in alle Kinepolis bioscopen. Op de website van Kinepolis staan de verschillende data en tijden per bioscoop.

Organiseert u ook een avondje uit of een ander evenment, stuur gratis naar: [email protected]