Masters Expo 2020 gaat door in december

Foto: Goedfolk

Het voormalige Masters of LXRY heeft gekozen voor een naamswijziging en oprichter en CEO Yves Gijrath heeft groen licht gegeven voor de beurs in RAI Amsterdam: Masters Expo 2020.


Gijrath licht toe: ‘Ik denk dat het voor zich spreekt dat dit een uitdagende beslissing is. De afgelopen maanden zijn we met al onze grote partners in overleg gegaan en de gezamenlijke conclusie is: we gaan ervoor. In de media domineren de berichten over beurzen en evenementen die geen doorgang vinden. Ik begrijp dat volledig, maar aan de andere kant constateren wij ook een grote behoefte om te exposeren, elkaar te treffen en vooral zaken te doen. Dit heeft er bij ons ook toe geleid dat onze internationale beurs zich volledig dient te richten op vakmanschap in de meest brede zin van het woord en een diepe focus op ondernemerschap. We gaan ons uiterste best doen om een onvergetelijke en exclusieve zakenbeurs neer te zetten. We willen graag een bijdrage leveren aan een kantelpunt voor de Nederlandse economie, samen met alle honderden exposanten. Mouwen opstropen en laten zien dat we samen alles en iedereen kunnen verslaan; het virus, de economie, de verdeeldheid en vooral het optimisme weer terugbrengen! Zie het maar als een liefdesverklaring aan het ondernemerschap’. MASTERS EXPO zal een oppervlakte beslaan van 50.000m2 en de verwachting is dat honderden exposanten uit ongeveer 15 verschillende branches zullen participeren. Van Nederlandse botenbouwers tot de uitblinkers op het gebied van duurzaamheid. Van de beste horlogemakers tot de grote projectontwikkelaars. In tegenstelling tot eerdere jaren zal de beurs donderdagochtend van start gaan met HET GROTE ZAKENONTBIJT.

Gijrath: ‘de dresscode voor de donderdagochtend is opgestroopte mouwen. We bouwen hiervoor het grootste pop-up zakenrestaurant van ons land. We willen dat de complete top van de zakenwereld, maar ook de politiek, aanschuift. We zullen het samen moeten doen’.

De fameuze VIP-avond wordt verplaatst naar de zaterdagavond en zal een verrassende opzet krijgen. Gijrath zal de plannen hierover later in het jaar onthullen. De organisatie verwacht gedurende vijf dagen ongeveer 40.000 relaties te ontvangen. Alles volledig coronaproof, alleen op uitnodiging, registratie vooraf en volgens de richtlijnen van de overheid.

Gijrath: ‘de overheid verdient een grote pluim. Uit de vele gesprekken die ik de afgelopen maanden met ondernemers over de hele wereld heb gevoerd is er respect voor de Nederlandse aanpak. Ook als de wind tegenzit zullen we er in december met z’n allen staan. MASTERS EXPO is een expositie van bijzonder ondernemerschap en wil meedoen met de ambities van de BV Nederland.’

MASTERS EXPO ZAL PLAATSVINDEN VAN 10 – 14 DECEMBER 2020. WWW.MASTERSEXPO.COM

Evenementen nieuws Van en Voor ‘t Gooi, Naar en Vanuit ‘t Gooi.
Stuur ook uw evenement naar [email protected] liefst met foto’s max. 5 MB.