Aantrekkelijk arrangement in De Witte Bergen

Geniet van de ondergaande zon op de hei
Geniet van de ondergaande zon op de hei
Foto: Van Der Valk

Geniet van ieder seizoen bij Hotel Hilversum – de Witte Bergen! In de lente is een bezoek aan ons hotel en aan het prachtige natuurgebied ‘t Gooi meer dan de moeite waard! Kortom, wilt u er even helemaal tussenuit? Reserveer dan nu dit aantrekkelijk geprijsde arrangement!

Alles top geregeld

Te boeken vanaf 1 mrt 2021 t/m 31 mei 2021

KIJK UIT NAAR HET VOORJAAR MET VAN DER VALK HOTEL HILVERSUM – DE WITTE BERGEN
Kijkt u ook al uit naar de lente? Het heerlijke seizoen waarin de natuur na de winter weer opbloeit en de temperatuur begint toe te nemen. Om dit samen met u te vieren biedt Van der Valk Hotel Hilversum – De Witte Bergen het Vrolijke Voorjaar arrangement:

Gratis annuleren tot 12:00 ‘s middags op de dag van aankomst
2x Overnachting
2x Uitgebreid ontbijt
2x 3-gangendiner

NAAR HET ARRANGEMENT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen: https://www.hoteldewittebergen.nl/contact