Gooische Tuinservice

Bomen heggen gras van aanleg tot en met onderhoud
Bomen heggen gras van aanleg tot en met onderhoud
Foto: NdB Media

Uw tuin het hele jaar door een feest! Het kan dankzij totaal onderhoud door Gooische Tuinservice

Gooische TuinService, uw hovenier in het Gooi e/o.

U bent op zoek naar een klantgerichte hovenier om uw tuin te ontwerpen, aan te leggen, te onderhouden, te renoveren of te bestraten? Dan is Gooische Tuin Service een goede keuze. Zoals de naam al aangeeft zijn wij werkzaam in de regio het Gooi en omstreken. Ook de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht kunnen wij bedienen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Een klantgerichte houding waarbij uw persoonlijke wensen door ons zo goed mogelijk worden ingevuld. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring als hovenier en alle disciplines die nodig zijn voor een correcte uitvoering in huis.

Werkwijze

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving, een verlengstuk voor een plezierig buiten leven. Iedere tuin is anders. Elke tuineigenaar heeft zijn eigen wensen en ideeën. Deze en praktische zaken als de grootte van de tuin, de ligging en het gebruiksdoel worden door de hoveniers van Gooische Tuin Service zo goed mogelijk in kaart gebracht. Zo bekijken we samen met u welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw wensen en budget. Wij gaan graag de uitdaging aan om u van professioneel advies te voorzien.

Uiteraard zorgen wij eerst voor een duidelijke, vrijblijvende offerte en een situatieschets. Gaan we over tot uitvoering dan zullen wij er alles aan doen om uw opdracht tot in de puntjes uit te voeren.

Wilt u informatie over een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Kijk voor meer informatie op deze website of vul het contactformulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Onze actie om gratis regionale bedrijven te promoten waar Gooi(sch) of Goois in voorkomt is een succes.
Stuur je bericht naar [email protected] want alleen samen komen we er doorheen!