Nieuw VVV-informatiepunt geopend in Laren

Foto: VVV PUNT BRINKHUIS

In Gooi & Vecht is afgelopen week een nieuw VVV-informatiepunt geopend. Bezoekers en inwoners van Laren kunnen vanaf nu terecht bij het Brinkhuis voor onder andere brochures, routetips en recreatiekaarten. De nieuwe locatie in Laren, gelegen in het centrum van het dorp, is geopend in aanwezigheid van wethouder Frits Westerkamp. Met de opening van de nieuwste VVV-locatie telt Gooi en Vechtstreek nu zestien informatiepunten. 

Inspirerend aanbod
“Inspireren doen we natuurlijk online via visitgooivecht.nl, maar de fysieke informatiepunten zijn een belangrijke aanvulling daarop om bezoekers gastvrij in onze regio te ontvangen.” aldus Mariëtte Zivkovic-Laurenta, coördinator van Visit Gooi & Vecht. In een speciaal VVV-display vind je onder meer de brochurelijn en verschillende recreatiekaarten van Visit Gooi & Vecht. Dit is niet alleen leuk voor de bezoekers die van buiten de regio komen, maar ook voor de inwoners zelf van Gooi en Vechtstreek. Zo kunnen zij ook hun eigen omgeving beter leren kennen of op een andere manier ervaren.

Levendige locatie
Het informatiepunt maakt nu deel uit van het Brinkhuis/Hart van Laren; dé culturele ontmoetingsplaats in Laren. Hier zijn ook de bibliotheek, het theater, het muziekcentrum, een atelier en de foyer gevestigd. “Het Brinkhuis draagt niet voor niets de naam Hart van Laren. Hier komen veel lokale functies samen en de centrale ligging aan de Brink in het dorp is ideaal voor een VVV-informatiepunt. We zijn trots op deze aanvulling van ons aanbod.” aldus Leon Schouten, directeur van het Brinkhuis/Hart van Laren.  

Online informatie & inspiratie
Voor inspirerende tips en de mooiste routes kun je, naast de zestien fysieke VVV-locaties, ook terecht op visitgooivecht.nl. Op de website vind je ook de regionale Uitagenda vol leuke activiteiten en evenementen in Laren en de rest van Gooi & Vecht.


Informatie bij foto: (v.l.n.r.) Leon Schouten van het Brinkhuis, Mariëtte Zivkovic-Laurenta van Visit Gooi & Vecht en Wethouder Frits Westerkamp bekijken het aanbod van VVV Laren.

Reacties

Cookieinstellingen